Dream sportswear je spletna trgovina s širokim izborom modnih športnih oblačil različnih cenovnih razredov in storitev osebnega trenerstva.

 

ŽENSKA OBLAČILA 

Izbirate lahko med različnimi modeli in barvnimi kombinacijami kvalitetnih in modnih športnih oblačil, v katerih se boste počutile sproščeno in udobno. Oblačila so primerna za različne indoor in outdoor športne aktivnosti, kakor tudi za prosti čas.

Body Engineers je blagovna znamka oblačil za šport in prosti čas.

Vrhunska oblačila Body Engineers (BE) v Amsterdamu na Nizozemskem za vas ustvarjajo in oblikujejo  modni oblikovalci v sodelovanju z uspešnimi body builderji in športniki iz sveta fitnesa.

Oblačila, ki se idealno prilegajo vašemu telesu vas takoj osvojijo s svojo atraktivnostjo, drugačnostjo, predvsem pa s kakovostnimi materiali, ki nudijo svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vaših športnih aktivnostih.

Oblačila Body Engineers s svojimi vrhunskimi materiali omogočajo sproščenost in udobje  saj omogočajo neprimerljivo elastičnost, zračnost, odlično odvajajo pot in se zelo hitro sušijo.

V oblačilih Body Engineers boste lahkotnost gibanja, vadbe in vašega uma v telovadnici in izven nje postavili na višjo raven.

 

TRENERSKE STORITVE

Dosezite optimalne rezultate preko individualnega pristopa pod strokovnim vodstvom! Nudimo vam storitve OSEBNEGA TRENERSTVA, visoko motivirano vadbo v fitnesu, prilagojeno vašim željam, sposobnostim in ciljem. Dejan Komparič, osebni trener z mednarodno NCSF licenco vam bo svetoval o prehrani in prehranskih dodatkih, vas treniral in motiviral, ter po potrebi sestavil tudi jedilnik, da bodo rezultati vidni v najkrajšem možnem času. Pustite se presenetiti, lahko se zgodi, da se bo vaše telo začelo spreminjati pred vašimi očmi.

Za več informacij pišite na email naslov dejan.komparic@gmail.com, pokličite na gsm 031 625 233 ali

kliknite tukaj: http://www.muscle-piece.com/kontakt.html

Dejan Komparić, športne dejavnosti, s.p.
Sedež: Vrtna pot 8, Dragomer, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Tel 031 625 233
Davčna številka 39743438
TRR odprt pri NLB SI56 0201 4026 2338 598
Podjetje je vpisano v poslovni register RS
pod matično številko 7149158000 s šifro dejavnosti 85.510
Nisem zavezanec za DDV.

 

 

Zadnje ogledano

DREAM SPORTSWEAR

O nas
Kontakt

 
 
 

Facebook objave

2 dnevov nazaj

DREAM sportswear

🤩😏Želimo vam lep začetek tedna 💥💥💥 ... VečSee Less

Poglej na Facebooku