Kupec lahko v 14 (štirinajstih) dneh po prevzemu blaga, pisno sporoči prodajalcu, da z izdelkom ni zadovoljen oziroma da odstopa od pogodbe, pri tem mu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Kupljeni izdelek lahko kupec v roku 14 (štirinajst) dni od prejema, pošlje nazaj prodajalcu in v dogovoru ga bomo zamenjali za drugi izdelek ali vrnili kupnino. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca na elektronski naslov, blago pa vrniti v štirinajstih dneh. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, neodprto, nepoškodovano in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi z dostavljenim blagom. Morebitno razliko v vrednosti novega blaga mora kupec doplačati. Strošek vračila in strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Prodajalec ne sprejema pošiljk z odkupnino. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih (30.) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, brez da kupec to zahteva. Potrošnik izgubi pravico do odstopa od pogodbe v primeru zamude roka za odstop, poškodovane embalaže oziroma izdelka, uporabljenega, opranega ali kakorkoli spremenjenega blaga.

V primeru stvarne napake na izdelku lahko potrošnik svoje pravice uveljavlja v skladu z določbami ZVPot, ki veljajo za stvarne napake.

Ob prejemu poškodovanega izdelka med transportom ali odprte embalaže izdelek takoj reklamirajte dostavni službi in nas obvestite. V primeru prejema napačnega izdelka ali izdelka z napako, nas takoj obvestite. Vrnili vam bomo denar ali zamenjali izdelek in krili stroške dostave.

Za namerno povzročene stroške iz malomarnosti, torej, če kupec ne prevzame naročenega paket, naročilo – pogodba še vedno velja. Zato je kupec dolžan kriti vse stroške, ki jih je s tem povzročil. Ponudnik mu bo tako izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe oziroma naročila ni prekinil.

Možnost vračila ne velja za:

  • za blago, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je (v času vrnitve) že potekel rok uporabe,
  • za blago, ki je že ob nakupu označeno, da vračilo ni možno.

Naslov za vračilo:
Dejan Komparić s.p.
Kamniško zasavskega odreda 2
1241 Kamnik